За нас

Безкомпромисно качество на размуни цени

Лик Технологии предлага изграждане, ремонт и поддръжка на всички нисковолтови и слаботокови инсталации като пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение,  изграждане на интернет мрежи, телефонни централи, TV, озвучаване, домофонни инсталации, контрол на достъп. Алармени системи (СОТ)

Ние се фокусираме върху предоставянето на експертна и високо качествена услуга на нашите клиенти. Винаги сме в крак с новостите на пазара и предлагаме най-новите системи и компоненти.

От внедряването до напъното изграждане и подържане на електро инасталациите ще имате много опитни техници, които ще се погрижат за вас. Нашите проекти се изпълняват  кратки срокове и с високо качество.

Служителите ни са специалисти в областта на монтажа и ремонта на електроинсталации от различни материали.

Предлагаме много голяма продуктова линия от материали и техника.

Нашите консултанти са на линия за въпроси и съвети за всичко свързано с изграждането и поддръжката на системите. Ще ви помогнат да направите най-добрия избор.

Лик Технологии ще предложи на своите клиенти най-добри цени, защото ние изграждаме всички електро инсталации с продукти и компоненти с най-добро съотношение между качеството и цената.

Нашата фирма участва в програмата Национална програма за Енергиина Ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Доверете се на Лик Технологии и Ви гарантираме, че ще останете доволни.